Jedinstven doživljaj Istre kroz degustacije u taverni Poletti

13.10.2017

Najbolje od istarske prirode nudi vam Poletti taverna gdje se svakodnevno, uz prethodnu najavu, organiziraju razne grupne degustacije vina i maslinovog ulja iz obiteljske proizvodnje. Za domaće, ali i strane goste, ove degustacije predstavljaju sasvim jedan novi i drugačiji doživljaj Istre kroz kvalitetnu eno-gastro ponudu po kojoj je ova regija i poznata.

 

Degustacije u taverni Poletti sastoje se od kušanja svih vina u ponudi vinarije, pri čemu se trudimo našim posjetiteljima približiti svaku zasebnu sortu i butelju, pružajući im jednu jasnu sliku kvalitete, porijekla i posebnosti svih vina iz Poletti kolekcije. Opustite se u ugodnom ambijentu i obiteljskoj atmosferi koja će vas dočekati u taverni, uživajte u najboljim istarskim vinima i počastite se posebnim domaćim specijalitetima i delicijama koji se savršeno slažu uz domaće vinske kapljice.

 

Posjet taverni Poletti jamči vam dobru zabavu, detaljnije upoznavanje vinskih prilika Istre te savršenstvo okusa i mirisa tradicionalnih istarskih proizvoda. Najavite unaprijed svoj dolazak, a mi ćemo učiniti sve kako bi za vas priredili prikladan doček i neponovljivo iskustvo uživanja u visokokvalitetnim vinima i maslinovim uljima.

 

*Sve rezervacije možete obaviti pozivom na +385 91 449 2510 ili online putem e-maila vina.poletti@gmail.com

 

 

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra