Merlot Poletti – vino koje će savršeno upotpuniti novogodišnji i blagdanski ugođaj

28.12.2017

Svaka posebna prilika zaslužuje i posebno vino. Kraj prosinca rezerviran je za posebne trenutke uživanja u ispraćaju stare i dočeku nove godine, bogate blagdanske trpeze, ali i za kvalitetne vinske kapljice koje će s jedne strane upotpuniti gurmanski doživljaj, a s druge odati dojam elegancije i profinjenosti.

 

Upravo to pružit će vam vrhunski Merlot iz podruma vinarije Poletti, vino koje se dobiva od biranog grožđa uzgojenog na pozicijama Rogovići i Brajde, u srcu istarske vinorodne regije. Oni praznovjerniji na novogodišnju noć običavaju nositi crveno rublje vjerujući kako će im to donijeti sreću u narednoj godini, no oni sigurni u svoj vinski ukus odabrat će butelju Poletti Merlota izražene rubin crvene boje koja možda ne jamči dobitak na lutriji dogodine, no zasigurno će se pobrinuti za zadovoljenje svih vaših osjetila i nezaboravan doček Nove godine.

 

Ovo vino krasi umjerena struktura, izražena pitkost uz dominantan miris maline te jedan zreo i kompleksan okus, a odlično će se složiti s bogatom blagdanskom trpezom, osobito suhomesnatim proizvodima te raznim mesnim specijalitetima.

 

U kolekciji vinarije Poletti pronaći ćete još i Malvaziju istarsku, Chardonnay, Teran, Cabernet Sauvignon te Muškat Ružu, odreda vina koja svojim karakteristikama otvaraju mjesta novim eno-gastronomskim užicima i koja će svaku priliku učiniti posebnom.

 

Obiteljska vinarija Poletti želi vam sretne blagdane i uspješnu Novu godinu!

 

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra