Poletti vina na prestižnom VINOcom festivalu

21.11.2017

Vinarija Poletti s ponosom najavljuje sudjelovanje na uglednom međunarodnom festivalu vina i kulinarstva u Zagrebu, poznatom VINOcom-u, koji će se ove godine održati 24. i 25. studenog u hotelu Esplanade.

 

12. izdanje ovog prestižnog festivala koji promiče kulturu stola, s vinom u glavnoj ulozi, i ovoga će puta posjetiteljima pružiti mogućnost degustacije ponajboljih domaćih i stranih vina. Tijekom ta dva dana hotel Esplanade postat će prava eno-gastro oaza za sve ljubitelje dobrih vina, ali i ukusnih zalogaja, s obzirom kako se očekuje predstavljanje više od 300 proizvođača vina, hrane i raznih delicija koji će posjetiteljima ponuditi degustaciju svojih vrhunskih proizvoda.

 

Osim toga gosti će moći uživati i u brojnim radionicama na kojima će imati priliku od stručnjaka naučiti brojne zanimljivosti o vinu, ali i o njegovom sljubljivanju s određenim jelima te postizanju savršene harmonije okusa.

 

Na najvećem hrvatskom festivalu posvećenom vinu i hrani tako će biti predstavljena i kvalitetna vina iz podruma obiteljske vinarije Poletti, s dugogodišnje iskustvo u proizvodnji vina i njegovanju istarske vinske tradicije.

 

Iznimno se veselimo sudjelovanju na ovako prestižnom festivalu koji promiče filozofiju vina i s nestrpljenjem očekujemo stjecanje novih iskustava i poznanstava, onih koje samo vino može pružiti i potaknuti. Ovim putem vas  također pozivamo da posjetite izložbeni prostor vinarije Poletti na VINOcom festivalu i uživate u neodoljivim okusima i aromama kvalitetnih vina iz naše kolekcije.

 

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra