Poletti vina upotpunit će baš svaku blagdansku prigodu

21.12.2017

Nadolazeći blagdani sa sobom nose pregršt posebnih trenutaka koje želimo što bolje proslaviti. Vrijeme je to kada se na stol postavlja najbolji pribor i iznose najukusniji specijaliteti i delicije, a blagdanski stol nikada nije potpun bez butelje vrhunskog vina koje će cijeloj priči dati onaj poseban šarm. Naravno o izboru jela na blagdanskom meniju, ovisit će i vinske etikete koje ćete odabrati za tu posebnu priliku.

 

Obiteljska vinarija Poletti, s pripadajućim vinogradima smještenim na sjajnim lokacijama, mjesto je gdje se proizvode visokokvalitetna istarska vina inspirirana tradicijom i običajima naših starih. Naša kolekcija trenutno uključuje Malvaziju, Malvaziju Classicu, Chardonnay, Teran, Cabernet Sauvignon, Merlot i Muškat Ružu, redom vina proizvedena od vrhunskih sorti vinove loze.

 

Za svoje blagdansko uživanje i opuštanje odaberite Poletti vina koja će vam nesumnjivo priuštiti ugodne trenutke uživanja pri sljubljivanju gurmanskih zalogaja i gutljaja iz čaše s nožicom. Malvazija i Chardonnay će se primjerice odlično složiti s ribljim specijalitetima i jelima od bijelog mesa, Teran se preporučuje uz suhomesnate nareske poput domaćeg pršuta i druga mesna jela, Merlot i Cabernet Sauvignon će savršeno popratiti dobar odrezak i pikantnije zalogaje, a Muškat Ruža odlično se slaže s gotovo svim desertima, osobito onim voćnim.

 

Učinite svoje blagdansko slavlje uistinu nezaboravnim te savršenim u okusu i mirisu, uz kvalitetna vina iz Poletti podruma.

 

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra