Villa Bellavista – savršen spoj vrhunskog odmora i vrhunskih vinskih iskustava

08.06.2018

Vino s jedne strane predstavlja plod napornog rada i truda, a s druge pak simbolizira trenutke čistog užitka i potrebu za opuštanjem. Ovdje na obiteljskom imanju Poletti njegujemo tradicijske vrijednosti istarske vinske kulture, stoga se i svojim gostima uvijek trudimo osigurati posebna zadovoljstva kada je u pitanju strast i ljubav prema dobroj vinskoj kapljici.

 

Villa Bellavista, smještena u mirnom istarskom naselju Markovac i neposrednoj blizini same vinarije Poletti, luksuzno je uređena kuća za odmor koja nudi jedinstven doživljaj svim vinskim zaljubljenicima, ali i onima koji će to tek postati. Raskošna vila kapaciteta 6-7 osoba s pripadajućom okućnicom koja se prostire na 4500 m2 savršeno je mjesto za bijeg od užurbane svakodnevice, obaveza, poslova i nakupljenog stresa i uživanje u privatnosti, miru i tišini.

 

Opustite se u elegantno i posebno dizajniranom interijeru vile, uživajte u spektakularnim pogledima na more i okolne gradiće Poreč, Novigrad i Vrsar, osvježenje potražite u privatnom bazenu s ležaljkama i dvije uređene terase, zabavite se u natkrivenom prostoru za igru opremljenom stolnim tenisom, nogometom, biljarom i uživajte u brojnim drugim sadržajima, a sve to popraćeno iznimnim vinskim iskustvima. Malo što može dočarati pravi osjećaj odmora kao opuštanje uz bazen s pogledom na more s čašom vrhunskog vina u ruci.

 

Za vas ćemo rado organizirati degustacijski obilazak obiteljskog imanja i vinarije Poletti gdje ćete imati priliku kušati visokokvalitetna vina iz naše vlastite proizvodnje, saznati više o bogatoj istarskoj vinskoj tradiciji, ali isto tako i osvježiti svoju vinsku kolekciju etiketama iz Poletti podruma.

 

Dok jedni spajaju ugodno s korisnim, vi spojite ugodno s ugodnim. Posjetite kuću za odmor Villa Bellavista i spojite trenutke potpunog opuštanja s trenucima istinskog vinskog doživljaja.

 

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra