Villa Bellavista - najbolji izbor za Vaš odmor

24.07.2017

Na samom rubu sela Markovac, nedaleko od Poreča i svega 10-ak minuta vožnje do mora, nalazi se Villa Bellavista, originalno dizajnirano mjesto za odmor u vlasništvu obitelji Poletti. Ova kuća za odmor nove je gradnje, atraktivnog arhitektonskog izgleda i smještena je na prostranoj okućnici od gotovo pet tisuća kvadratnih metara. To omogućuje našim gostima da se u potpunosti opuste u apsolutnoj privatnosti, a opet budu dovoljno blizu svim bitnim događanjima u okolici, naposljetku i samom vinskom podrumu obitelji

Poletti koji se nalazi u neposrednoj blizini. Tijekom svog odmora uživajte u vrhunskom smještaju odlično opremljene kuće u čijem sklopu se nalazi dnevni prostor s kuhinjom, blagovaonicom te prostranim dnevnim boravkom koji će vas  oduševiti spektakularnim panoramskim pogledom i izlazom na natkrivenu terasu.  Pored toga gostima su na raspolaganju i dvokrevetne sobe, s odvojenim i dvostrukim krevetima te soba s bračnim krevetom i pomoćnim ležajem. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu i opremljene su atraktivnim modernim namještajem te dodatnim sadržajima poput klima uređaja, televizora i slično.

 

Osvježite se u bazenu, odmorite se na ležaljkama ili na jednoj od dvije natkrivene terase sa sjedećim garniturama i upijajte jedinstvene prizore okolne prirode, mora i susjednih gradića kao što su Poreč, Vrsar i Novigrad. Svim gosti mogu koristiti i ljetnu kuhinju, natkriveni prostor sa stolnim tenisom i nogometom te makadamsku stazu posebno uređenu za mountain-bike.

 

Zaokružite svoje planove za odmor odličnim smještajem u Villi Bellavista gdje Vam baš ništa neće nedostajati.

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra