VINA POLETTI - vina za posebne i jedinstvene trenutke koje želite pamtiti

23.08.2018

Kada su u pitanju važni trenuci u našem životu, rijetko tko od nas pristaje na kompromise i ne zadovoljavamo se tako lako osrednjošću, a vina iz obiteljskog podruma vinarije Poletti proizvedena su upravo kako bi vaše posebne prigode obogatili bezrezervnom kvalitetom, raskošnim okusima i aromama, ali i određenom dozom elegancije i profinjenosti koja se može naslutiti već pri samom pogledu na butelju.

 

Sve to pak ne čudi s obzirom kako ovdje u vinariji Poletti ulažemo puno strasti i truda kako bismo zadovoljili potrebe zahtjevnog vinskog tržišta i kako bi naša vina upotpunila baš sve trenutke koji zahtijevaju uživanje u vrhunskoj vinskoj kapljici. Kvaliteta ispred kvantitete, misao je kojom se vodimo pri proizvodnji neodoljivih vina, što su do sada i prepoznali brojni iskusni ljubitelji vina.

 

Naša bogata kolekcija uključuje bijele sorte kao što je Malvazija, Malvazija Classica i Chardonnay, crvena vina Teran, Cabernet Sauvignon i Merlot, ali i zavodljivo ružičasto vino Muškat Ruža - Rossella što jamči da ćete zasigurno pronaći nešto po svom i ukusu svojih gostiju bez obzira pripremate li romantičnu večeru za dvoje, domjenak za poslovno društvo, vjenčanje, obljetnice ili neke druge posebne prilike.

 

Potražite i vi svoja Poletti vina i uživajte u spoju tradicije i suvremenih vinskih standarda zaokruženo neodoljivim okusima i aromama, a naša vina će vam pomoći u kreiranju posebnog ugođaja i nezaboravnih trenutaka.

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra