Vina Poletti & Wine Vip Event u Splitu

29.03.2018

Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca, već poznati Wine Vip Event, je stručno i edukativno druženje koje okuplja ugostitelje, hotelijere i razne druge turističke djelatnike s jedne, a vinare i proizvođače autohtonih proizvoda s druge, one izlagačke strane.

 

Vinarija Poletti sudjelovala je na prošlogodišnjem Wine Vip Eventu u Splitu, kao i na onome u Opatiji, gdje smo predstavili vrhunske vinske etikete iz našeg podruma koje su naišle na izrazito pozitivne reakcije posjetitelja. I ove godine Poletti vina bit će dio splitskog Wine Vip Eventa, renomiranog vinskog događanja koje se osim Splita održava i u Opatiji, Vodicama te Brtonigli.

 

Uz predstavljanje i degustaciju vina te autohtonih istarskih proizvoda, posjetitelje Wine Vip Eventa očekuju i stručna predavanja s uglednim imenima iz vinskih krugova, kako Hrvatske, tako i susjedne Austrije. Svoje bogato znanje i iskustvo sudionicima ovih edukativnih predavanja pokušat će među ostalim prenijeti prvaci sommelierstva Filip Savić, Mario Meštrović, Emil Perdec, Karina Rupena Perdec, Jure Andrijašević te poseban gost i austrijski prvak, sommelier Suwi Zlatic.

 

S nestrpljenjem očekujemo sudjelovanje naše vinarije na ovom prestižnom vinskom eventu od kojega i ove godine puno očekujemo pa se tako nadamo velikom interesu posjetitelja, ali i stjecanju novih znanja i dijeljenje međusobnih iskustava kada je u pitanju vino počevši od njegove proizvodnje, odabira prave butelje pa do sve do konačne degustacije.

 

Vidimo se na Wine Vip Eventu u Splitu!

 

 

 

 

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra