Vina Poletti bit će predstavljena na nadolazećem WineRi festivalu

06.04.2018

S dolaskom toplijih proljetnih dana, u vinariji Poletti je također sve živnulo, a pri tome ne mislimo samo na buđenje prirode u vinogradima, već i na brojne aktivnosti i događanja na kojima sudjelujemo. Nakon uspješno odrađenog Wine VIP eventa u Splitu, na redu je WineRi, 2. međunarodni eno-gastro festival koji će se održati 20. i 21. travnja u riječkom Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog podmorja.

 

Na ovogodišnjem WineRi festivalu sudjelovat će čak 75 izlagača, kako iz Hrvatske, tako i iz Makedonije, Srbije i Slovenije, a pred posjetiteljima će se naći više od 300 vrhunskih vina. Osim degustacija vina i domaćih proizvoda, gosti festivala moći će sudjelovati i u brojnim radionicama te party događanjima koja će se odvijati po cijeloj županiji. Cilj ovakvog jednog eventa je okupiti na jedno mjesto ugledne proizvođače i strastvene zaljubljenike u vino, uključujući ugostitelje, trgovce i hotelijere.

 

Koliko je ovo događanje posebno govori i to što su prošlogodišnje izdanje festivala mnogi od milja prozvali "Dionizovim festivalom u srcu Rijeke", "Odom mediteranskom načinu života" te brojnim drugim laskavim nazivima.

 

Vinarija Poletti tom će prilikom ponovno predstaviti neke od svojih poznatih vinskih etiketa i tako omogućiti posjetiteljima da uživaju u neodoljivim aromama i okusima kvalitetnih istarskih vina. Nadamo se još jednom uspješnom vinskom događanju i radujemo se susretu sa zaljubljenicima u Poletti vina i onima koji će to tek postati.

 

 

 

Vidimo se na WineRi festivalu!

 

 

 

 

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra