Vina Poletti na Motovun film festivalu

27.07.2017

Izuzetno smo sretni što ćemo ove godine sudjelovati na vinskom dijelu Motovunskog filmskog festivala.

 

Ove subote, 29.07., s početkom u 20:00h predstavit ćemo naša vina i maslinovo ulje za akreditirane goste (filmaši, kritičari, novinari, VIP gosti) ovogodišnjeg izdanja Motovun film festivala. Vinski dio 20. MFF održat će se u prekrasnom vrtu hotela Kaštel.

Predstavit ćemo naša vina renomiranom filmskog svijetu, a kušat će se: Malvazija Poletti, Malvazija

classica Poletti, Chardonnay Poletti, Teran Poletti, Cabernet Sauvignon Poletti, Merlot Poletti iza kraj Muškat Ruža Poletti.

Osim vrhunskog istarskog vina, predstavit ćemo se i kroz degustaciju našeg ekstra djevičanskog maslinovog ulja Poletti.

Vinarija Poletti kao i obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo nalaze se u istarskom selu Markovac, nedaleko od Višnjana. Tradicija vina Poletti traje već šest generacija u tom istom pitoresknom istarskom mjestu što govori o dugotrajnoj strasti i ljubavi prema vinu.

 

Veselimo se našem susretu na Motovun Film Festivalu!

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra