Vina Poletti u poznatim porečkim restoranima Divino, Cargo i Gourmet

14.08.2017

Originalna i kreativna jela uvijek traže partnera u vrhunskom vinu koje će zaokružiti i upotpuniti večer. Poznati porečki ugostitelj Edi Deković, vlasnik elitnog restorana Divino koji se nalazi na samoj rivi te Gourmet i Cargo restorana u staroj gradskoj jezgri, u bogatoj ponudi svojih ugostiteljskih objekata nudi kvalitetna Poletti vina, koji nose laskavu titulu vina kuće.

 

Restoran Divino u svojoj ponudi za sada ima

malvaziju dok restorani Gourmet i Cargo nude širu kolekciju najboljih vina iz vinarije Poletti, od spomenute malvazije do chardonnaya i merlota. Najbolju i svakako najveću gastronomsku ponudu u gradu sljubljuju se s visokokvalitetnim vinskim kapljicama vinarije Poletti koja služe kao idealan pratitelj jela, a istovremeno pružaju lakoću okusa i osvježenje u ovim vrućim ljetnim danima.

 

Svježa Malvazija Poletti sa svojim ugodnim voćnim aromama odlično se slaže s ribljim specijalitetima, plodovima mora i tjesteninama,  Chardonnay Poletti unatoč nešto većem postotku alkohola i dalje odlikuje pitkost pa će tako savršeno ispratiti jela od bijelog mesa ili ribe.

Uz sva mesna jela, osobito ona od divljači, te uz istarski pršut, oduševit će rubin-crveni Merlot Poletti s dominantnim notama maline koji je odležao u drvenim bačvama.

 

Kvalitetna istarska vina Poletti već godinama zadovoljavaju nepca najzahtjevnijih vinskih entuzijasta svojom kvalitetom, specifičnim okusom koji traje i posebnim aromama koje vas osvoje već s prvim kušanjem.

 

Posjetite najbolje porečke restorane Divino, Gourmet te Cargo i uživajte u posebnom eno-gastro iskustvu koje ćete pamtiti.

 

Ovo je priča koja se odvija na istom mjestu već 6 generacija. Nono Piero Bernobich, 1842. godine, od svog tasta Marca Dellamarne za 113 fiorina kupio je komad zemlje, na njemu sagradio kuću i osnovao obitelj. Zemlja i njezini plodovi,vinova loza i maslina, postali su im jedino bogatstvo i strast. Ljubav prema njima bila je jača od neizvjesnosti koju je život sa sobom nosio.

Zahvalni zbog tog nasljeđa nastavljamo istim putem dalje i utiremo nove staze budućim naraštajima.

 

Отправка формы…

На сервере произошла ошибка.

Форма получена.

Vino je od davnine dio nas. Taloži se u njemu povijest duga stoljeće i pol. U našim se podrumima proizvodi vino oplemenjeno tradicijom

Terra Rossa

Kontaktiraj nas

Obitelj Peter Poletti

Markovac 14,

52463 Višnjan, Hrvatska

+385 91 449 2510

© 2017 - d.istra